To av hovedaktørene bak politisk undertrykkelse, diskriminering og tortur i Kina kommer på offisielt besøk til Norge. Vil de norske politikerne som møter dem bare bukke og neie, eller vil de våge å stå opp for verdiene de er blitt valgt til å forsvare?

Den norske Uighurkomiteen, Den norske Tibet-komité og Amnesty International inviterer til markering i forbindelse med besøket for å protestere mot menneskerettighetsbruddene som skjer i Kina, og oppfordre norske myndigheter til å ta opp menneskerettighetssituasjonen med den kinesiske delegasjonen.

Dette er spørsmål norske myndigheter bør stille den kinesiske delegasjonen: Hvordan vil dere sikre ytringsfrihet i Kina? Når skal dere løslate alle de fengslede menneskerettighetsforkjemperne? Og når skal over en million Uighurer, som sitter fengslet under forferdelige forhold, løslates?

Bli med!

Mer informasjon om markeringen kommer.

Starter: 2019-05-15 14:00:00
Slutter: 2019-05-15 15:00:00

Sted:
Universitetsplassen..
Karl Johans gate 47, 1053 Oslo, Norway

Se arrangementet på Facebook