Denne svært interessante paneldebatten er fra 2014, men er absolutt aktuell når det kommer til Kinas retorikk. Hvordan forsvare diktaturet og alle overgrep mot menneskerettighetsforkjempere, religiøse forsamlinger eller minoriteter i Tibet og Xinjiang? – Universalsvaret er: « Vi har løftet 600 mill ut av fattigdom». Rundt 21:27 hvor programleder blir spurt om han noengang har vært i Tibet. «No I have not, there are huge restrictions for me going to Tibet. Svarer Dr. Zhang Wei Wei: «That is because you have a hostile agenda. Al Jazeera journalisten svarer «No, my agenda is only to hold the government to account» Wei Wei: No, your agenda is to overthrow the government!» Universalanklagen mot bortimot alle som kritiserer regimet, de blir funnet skyldige i “inciting subversion of state power”. #tashiwangchuk #liuxiaobo #tianamensquare

🇨🇳 Is democracy wrong for China? | Head to Head

Head to Head – Is democracy wrong for China? Mehdi Hasan challenges Chinese scholar Dr Zhang Weiwei on whether China can afford Western-style democracy. More…


Source