Velkomment til det første Tibet-supporterlag i Holmenkollstafetten noensinne!

Lørdag den 11. mai arrangerer Holmenkollstafetten i Oslo for 89. gang.
Tusenvis av mennesker skal løpe på tid, for å ha det moro og for å støtte sine organisasjoner. Noen gjør det for å slå personlige rekorder, andre gjør det for sine kolleger og sine arbeidsplasser, andre kanskje for å kompensere for en midtlivskrise.
Det finnes mange grunner, men vi i Tibetkomiteen og våre støttespillere, vil som mange andre frivillige organisasjoner gjøre det for å gjøre den saken vi brenner for – Tibet – synlig for alle de som deltar enten som løpere eller som publikum langs løypen.

Det er 60 år i år siden tibetanere i Lhasa, gjorde opprør mot Kinas okkupasjon, og 60 år siden Dalai Lama og tusenvis av tibetanere måtte flykte i eksil. Vi vil minnes dette med forskjellige aktiviteter og arrangementer, og en av dem vil bli vår deltakelse i Holmenkollstafetten.

Du kan bli og delta du også!

Det spiller ingen rolle hvilken kondis du har (eller ikke har): vi løper/går ikke for gullmedalje eller noen personlig rekord. Vi skal kun sørge for å gjøre Tibet-saken synlig for alle menneskene som er samlet der i anledning stafetten. Det vil være tusener av både løpere og tilskuere i og rundt løypen.

Har du lyst til å bli med, eller ønsker mer info? Send en epost til aktiv@tibet.no med fullt navn og hvilken etappe du kunne tenke deg å løpe (etappefordeling kan du se her: https://holmenkollstafetten.no/loypekart/)
Det trengs 15 personer for å kunne stille lag.

Vi trenger deg! Tibet trenger deg! Vi venter på din e-post!

Tidsfristen for innmelding: 1. april!!!

Starter: 2019-05-11 10:00:00
Slutter: 2019-05-11 18:00:00

Sted:
Oslo, Norway

Se arrangementet på Facebook