10. April er det duket for stor Kinajubel i København. Da mottar København Zoo en vennskapsgave fra den kinesiske stat i form av to pandaer.
Støttekomiteen for Tibet i Danmark planlegger en fredelig markering når bl.a dronning Margrethe skal ta imot gaven, sannsynligvis med stor pressedekning. Om du har lyst på en tur til vakre København i vårdrakt og har tid..så er dette dagen! Markeringen vil være stille, men med mange flagg og minst 10 «pandakledde» aktivister.
København har sin egen historie med tibetanske flagg, så dette kan bli spennende. Send en mail til aha@city.dk så får du info om tid og sted.

Stor panda | Zoologisk Have

”Pandaernes ankomst og åbningen af Pandaanlægget bliver i ordets oprindelige forstand en historisk begivenhed.” Jørgen Nielsen, administrerende direktør Zoologisk Have København. Den 4. april kl. 18.45 er flere års forberedelser endelig i mål: to kinesiske pandaer lander i Københavns Luf…


Source