Bli medlem av Den norske Tibet-komité!

Den norske Tibet-komité er en landsomfattende og partipolitisk uavhengig organisasjon som er dannet for å arbeide for tibetanernes rettigheter. Hjertelig velkommen som medlem, enten du tar sikte på et aktivt medlemsskap eller kun ønsker å være et "passivt støttemedlem"! Som medlem vil du blant annet motta vårt tidsskrift Verdens Tak samt invitasjon til alle våre møter. Betalingsblankett vil bli tilsendt.

Pris per år: Ordinært medlemskap: kr 300, Familie: kr 400, Student/pensjonist: kr 150.

Innmeldingsskjema

Ditt navn (obligatorisk)

Din e-post (obligatorisk)

Motta nyhetsbrev per e-post? (obligatorisk)  Ja Nei

Please leave this field empty.

Din adresse (obligatorisk)

Skriv inn følgende kode captcha

( Klikk på krysset oppe i høyre hjørne for å lukke vinduet. / Turn this window off by clicking the cross.)

Støtt vårt arbeid!

Her kan du gi en støttedonasjon til vårt arbeid for Tibet og tibetanernes rettigheter. Vi benytter Paypal for håndtering av pengetransaksjonen. Klikk på knappen under for å bli overført til vår betalingsside hos Paypal. (Der kan du for øvrig selv velge om du vil betale med kredittkort eller benytte Paypal-konto.)

( Klikk på krysset oppe i høyre hjørne for å lukke vinduet. / Turn this window off by clicking the cross.)

Motta vårt nyhetsbrev per e-post!

Den norske Tibet-komités nyhetsbrev holder deg oppdatert på hendelser og saker relatert til Tibet. Ønsker du å motta våre e-postbaserte nyhetsbrev, fyll ut og send inn skjemaet under!
(Abonnementet er for øvrig gratis og kan når som helst avsluttes.)

Registreringsskjema for nyhetsbrev

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Please leave this field empty.

Starte eller avslutte nyhetsbrevabonnement? (obligatorisk)  Start Stopp

Skriv inn følgende kode captcha

( Klikk på krysset oppe i høyre hjørne for å lukke vinduet. / Turn this window off by clicking the cross.)

Press release – Answer to governments decision not to meet the Dalai Lama

News, Press Release Published 26.04.2014 No Comments + Add Comment

The Norwegian Tibet Committee received yesterday the response from the Foreign Ministry to its request to the Foreign Minister and the Prime Minister to meet with the Dalai Lama. Foreign Minister responded that because there has been no political contact between Norway and China it will “not be right for Norwegian authorities to meet the Dalai Lama.”

The Norwegian Tibet Committee understands that this has been a difficult assessment to the government, but is disappointed with the decision and rationale.

– It is very unfortunate that the Foreign Ministry and the government has taken this decision. This shows that it pays to be rowdy when facing small countries and that China’s technique to punish other so-called independent nations seems working. Split and conquer still works, says leader of Tibet Committee, Tsomo Svenningsen.

The human rights situation in Tibet is worse than for many years. Over 130 Tibetans in recent years have set themselves on fire in protest against Chinese discrimination policy. Many of those who have immolated themselves also ask for the Dalai Lama to return to Tibet. Tibet Committee believes that it is especially important now that the world show their support for Tibet and the Tibet issue.

The Norwegian Tibet Committee is very pleased to see the great popular enthusiasm surrounding the Dalai Lama’s visit. We hope that people can use their commitment also to encourage their members of Parliament from all parties, including parliamentary president, to meet the Dalai Lama in Parliament.

The board of The Norwegian Tibet Committee

( Comments are closed. )

CONTACT INFO
Den norske Tibet-komité
Kolstadgata 1, 0652 Oslo
Tlf 462 83 030 // Email

Login