Demokrati i eksil 7 juni

2010 klokka 19.00 Sted: Menneskerettighetshuset (5. etasje), Kirkegata 5. Parlamentspresident i det tibetanske

eksilparlamentet, Penpa Tsering, er i Norge i forbindelse med sitt europabesøk. I den forbindelse inviterer DnTK til åpent møte med ham. Han vil snakke om hvordan demokratiet fungerer i et eksilparlament, og hvordan de jobber mot en velgermasse som er spredt rundt nesten hele verden. Han kommer også til å treffe norske stortingsrepresentanter og representanter for flere frivillige organisasjoner. Etter innlegget vil det være mulig for publikum å stille spørsmål. Vel møtt! —- Invitasjon Den norske Tibet-komité The Norwegian Tibet Committee Invitasjon til åpent møte: Demokrati i eksil Besøk av President i det Tibetanske eksilparlament Mandag 7 juni 2010 klokka 19.00 Sted: Menneskerettighetshuset (5. etasje), Kirkegata 5. Parlamentspresident i det tibetanske eksilparlamentet, Mr Penpa Tsering, kommer til Norge i forbindelse med sitt europabesøk. I den forbindelse inviterer DnTK til åpent møte med ham. Han vil snakke om hvordan demokratiet fungerer i et eksilparlament, og hvordan de jobber mot en velgermasse som er spredt rundt nesten hele verden. Han kommer også til å treffe norske stortingsrepresentanter og representanter for flere frivillige organisasjoner. Etter innlegget vil det være mulig for publikum å stille spørsmål.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*